Döner Nook myy Redin ravintolamaailmassa hiukka fuusioitua berliiniläistä döneriä – tarjolla myös kasvisvaihtoehto

Redin ravintolamaailmassa palvelee Döner Nook. Sitä pyörittää nepalilaislähtöinen Pankaj Gongal. Sen konseptina on tehdä fuusioitua Berlin-tyylistä Döneriä.

Berliiniläinen döner on nyt Saksassa jo paljon suositumpaa kuin klassinen turkkilaistyylinen döner.

Pankaj Gongal on halunnut hiukan muuttaa döner-reseptiä juuri suomalaisia dönerin ystäviä ajatellen. Hän muun muassa käyttää annoksissaan normaalin pita-leivän lisäksi myös focaccia-leipää, jota käytetään paljolti Välimeren keittiössä.

Foccaccia-leipää saadaan tuoreena joka päivä, pita-leipää tuodaan tukusta.

Döner Nook tekee itse kastikkeensa. Oman dönerin väliin voi valita lihaksi kanaa, nautaa tai lammasta. Lammasta saa väliin pihvinä.

Döner Nook tarjoaa myös kasvissyöjille omia dönereitä, joiden välissä on hieman fuusioituja itsetehtyjä falafeleja, näitä ei monessa muussa döner-paikassa saa.

Döner Nook pyrkii valmistelemaan kaikki annokset omassa keittiössä itse.

Nyt Döner Nook on toiminut noin kahdeksan kuukautta ja se saa kovasti kehuja Googlessa. Moni antaa hyvää palautetta kasvotusten, jo vaikka sähköpostissakin.

Vaikka Pankaj Gongalin mukaan Döner Nookin sjiainti ei ole vielä kovin tunnettu, monet kanta-asiakkaansa palaavat aina takaisin.

Pankaj Gongal on toiminut ennen Döner Nookia yrittäjänä yli kymmenen vuotta ravintola-alalla. Hän on ennenkin valmistanut välimerellisen keittiön herkkuja. Nyt hänellä on neljä työntekijää, jotka ovat tulleet kovasti avuksi ja ovat myös kokeneita ravintola-alalla.

Döner Nook sai nimensä nurkkauksesta, jossa myydään döneriä. Lounas-aikaan ja viikonloppuisin on kiireisintä aikaa ravintolassa. Asiakkaita on kaikenlaisia kaikista ikäryhmistä, kertoo Pankaj Gongal.

Redin ravintolamaailmassa on valittavissa parisataa paikkaa, missä istua. Ihan samalla konseptilla toimivaa ravintolaa sieltä ei löydy, vaikka döner-paikat ovat Helsingissä kovassa nosteessa.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.